Lyofilizované ovoce je ovoce sušené mrazem, což je šetrná metoda uchovávání ovoce bez konzervantů a se zachováním maximálního množství vitaminů. Lyofilizované ovoce výborně chutná a dá se konzumovat samostatně jako drobná sladkost, ale také ho můžete přidávat do sladkých kaší, pudinků, buchet nebo doma namíchaných müsli. Skvěle působí jako zdravá ozdoba nejrůznějších pohárů, zmrzlin a nepečených dezertů. Ovoce neobsahuje barviva, přesto si zachovává výraznou přírodní barvu. Je vhodné i pro vegany, celiatiky a diabetiky. Neobsahuje přidaný cukr ani lepek.
Lyofilizované ovoce (banán 65 % a jahody 35 %)
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno.
Stránka Vyléčíme.cz používá cookies. Více informací zde.