Kukuřičný mlýn Mrzkovice Rýžová mouka BIO 400g

Rýžová mouka je ideální složka bezplepkových pokrmů, ale může také sloužit jako náhrada části pšeničné mouky při kuchyňských úpravách běžných pokrmů. Hodí se k zahušťování pokrmů a je výborným pojivem bezlepkových směsí, kdy navíc zvyšuje jejich objem. Může nahradit část pšeničné mouky, ale také se výborně kombinuje s moukou pohankovou nebo kukuřičnou při přípravě stravy pro celiaky a osoby s alergií na lepek. Vhodná je také pro sladké nepečené dezerty. Rýže v BIO kvalitě, která byla použita na výrobu mouky, nebyla geneticky modifikovaná a byla zpracována dle zásad ekologického pěstování a úpravy plodin.

Parametry

  • Produkt: Rýžová mouka
  • Velikost balení: 400 g
  • Vlastnosti: BIO, bez lepku / bez glutenu / pro celiaky, GMO-free
  • Certifikáty: BIO
  • Originální název: Rýžová mouka BIO
  • Země původu: Česká republika

Složení

100 % BIO rýže

Značka: Kukuřičný mlýn Mrzkovice

Autor: Martina Dvořáková