Rýžová mouka je ideální složka bezplepkových pokrmů, ale může také sloužit jako náhrada části pšeničné mouky při kuchyňských úpravách běžných pokrmů. Hodí se k zahušťování pokrmů a je výborným pojivem bezlepkových směsí, kdy navíc zvyšuje jejich objem. Může nahradit část pšeničné mouky, ale také se výborně kombinuje s moukou pohankovou nebo kukuřičnou při přípravě stravy pro celiaky a osoby s alergií na lepek. Vhodná je také pro sladké nepečené dezerty. Rýže v BIO kvalitě, která byla použita na výrobu mouky, nebyla geneticky modifikovaná a byla zpracována dle zásad ekologického pěstování a úpravy plodin.
100 % BIO rýže
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno.
Stránka Vyléčíme.cz používá cookies. Více informací zde.