Šťáva s dužinou z rakytníku v BIO kvalitě je vyrobena šetrnou metodou ze zralých plodů. Rakytník je známý tím, že obsahuje vysoké množství vitaminu C, vitaminy B, E a D a velké množství karotenoidů (beta-karoten a vitamin A), které dávají plodům charakteristickou žluto-oranžovou barvu. Konzumace rakytníkové šťávy zvyšuje imunitu, podporuje trávení a kardio-vaskulární systém. Šťáva není slazená, proto je vhodná i při redukčních dietách a konzumovat ji mohou i diabetici. Šťávu je možné konzumovat v koncentrovaném stavu, rozředěnou vodou nebo ji přidávat do pokrmů (mléčné produkty, müsli apod.). Produkt není lék, nenahrazuje pestrou stravu a není vhodné překračovat jeho denní dávku. Neobsahuje živočišné, syntetické ani GMO složky. Je opatřen přísnou mezinárodní certifikací NaTrue.
Šťáva a dužina z plodů rakytníku*. * z ekologického sběru ve volné přírodě, z biologického nebo bio-dynamického zemědělství
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno.
Stránka Vyléčíme.cz používá cookies. Více informací zde.